Contact

Bel of mail ons gerust met vragen! Phaedra (06 5372 5971).

Routebeschrijving

Het adres van ons chalet staat niet op google maps (Rte du Mayens-des-Loges nr 20). Als je Chemin du Tennis, Veysonnaz intoetst ben je bijna bij ons chalet. Je rijdt dan naar de tennisbanen en net voor de tennisbanen sla je rechtsaf via een steil klimmetje en scherpe bocht naar links naar ons chalet. Je rijdt naar het einde van deze doodlopende weg en kan de auto in de garage met nr 20 erop zetten, of ervoor. Er kunnen daar dus maximaal 2 auto’s staan.

Vliegtuig

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Geneve. Maar ook uit Dusseldorf of Brussel kun je voordeling vliegen naar Geneve. Op het vliegveld van
Geneve vind je alle bekende autoverhuurmaatschappijen. Het is een kleine 2 uur rijden naar Veysonnaz. Er gaat ook een trein vanaf Geneve naar Sion (duurt ook 2 uur). Vanuit Sion kun je een taxi pakken naar Veysonnaz of ook een auto huren bij bv Europcar, Avenue de France in Sion

Auto

Met de auto vanaf Utrecht is het via Duitsland 9,5 uur rijden (zonder stops). Vanaf de A12 ga je via de A3 in Duitsland richting Frankfurt. Bij Frankfurt A67 en vervolgens de A5 naar Bazel. Na Bazel de A2 volgen en dan A1 richting Bern, vervolgens A12 richting Vevey en daarna de A9 richting Sion. Net voor Sion afslag 26 Sion-Ouest, pakken en via Rte de Riddes de borden Nendaz/Veysonnaz volgen.

Luxe en rust, een adembenemend uitzicht en direct aan de skipiste in het schitterende 4 Vallées in Zwitserland met 412 km piste. Een droomchalet voor een sneeuwzekere skivakantie (max. 11 personen), maar ook in het voorjaar en de zomer dé plek voor een gevarieerd verblijf in de natuur.

Waar is ons chalet?

Chemin du Tennis,
Veysonnaz,
Zwitserland

info@luxechaletaandepiste.nl